Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Välkommen till Skogåsloppet – 800M

Gör dig redo att delta i en sprudlande och energifylld löpardag i hjärtat av Skogås! Skogåsloppets 800m-lopp är det perfekta tillfället att samla familjen för en rolig och härlig aktivitet tillsammans.

För vem?

Detta korta och kärnfulla lopp passar utmärkt för familjer med barn, äldre deltagare eller alla som vill njuta av en snabb och frisk löprunda. Alla är välkomna, oavsett löpvana!

När och var?

Vi ses i Skogås Centrum, där vi kickar igång loppet kl. 13.00. Start och mål är centralt belägna, vilket gör det enkelt för alla att delta och heja på varandra.

Anmälan

Vill du vara med? Anmäl dig enkelt via anmälningsformuläret här på skogasloppet.se. Det är snabbt och enkelt att registrera sig för att delta i detta glädjefyllda 800m-lopp. Kom ihåg att evenemanget är gratis och öppet för alla! Ta med dig vänner eller familjemedlemmar, en vattenflaska och ditt bredaste leende till startlinjen.

Extra belöningar

Alla deltagare i loppet belönas inte bara med en oförglömlig upplevelse, utan också med en exklusiv Skogåsloppet-T-shirt och en medalj som bevis på deras prestation och deltagande.

Kom och skapa glada minnen i Skogås Centrum!

Vi ser fram emot att se ditt engagemang och dina glada miner när du deltar i denna unika löparfest. Varje steg du tar är ett steg mot en minnesvärd gemenskapserfarenhet, där alla är vinnare!