Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Välkommen till Skogåsloppet – 5 km loppet!

Spänn fast löparskorna för en utmanande och energifylld morgon i Skogås Centrum! Skogåsloppets 5KM lopp är det perfekta tillfället för dig som vill testa din uthållighet och njuta av en längre sträcka.

För vem?

Detta lopp är idealiskt för löpare som är sugna på en lite längre utmaning. Oavsett om du är en rutinerad löpare eller en entusiastisk nybörjare, är detta ett perfekt tillfälle att sätta din förmåga på prov i en stöttande och peppande miljö.

När och var?

Möt upp oss i Skogås Centrum där vi startar loppet kl. 11.30. Med start och mål i centrum av Skogås är det enkelt att hitta och perfekt för både deltagare och åskådare att följa loppet.

Anmälan

Registrera dig snabbt och enkelt via vårt anmälningsformulär här på skogasloppet.se. Kom ihåg att anmälan är gratis och öppen för alla som vill ta sig an denna spännande 5km-utmaning. Kom förberedd med goda skor, hög motivation och ett leende!

Extra belöningar

Alla deltagare i 5km-loppet kommer inte bara att få en härlig löparupplevelse, utan också en exklusiv Skogåsloppet-T-shirt och en medalj som erkänsla för ditt deltagande och din prestation.

Kom och sätt din löparkraft på prov!

Vi ser fram emot att heja på dig vid startlinjen och fira dig vid målgången! Detta är din chans att visa vad du går för i en vänlig och uppmuntrande atmosfär, där alla ansträngningar uppmärksammas.