Skip to content Skip to footer
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Deltagare Barn (mellan 3-14år)

Vilket lopp vill du delta i?
Namn (Deltagare)
Födelsedatum (Deltagare)
Namn (Målsman)
Address
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Deltagare Vuxen (15+ år)

Vilket lopp vill du delta i?
Namn
Födelsedatum
Address

Vanliga Frågor om Skogåsloppet – 800m

Barn från 3 år och uppåt är välkomna att delta i barnloppet. Vi uppmuntrar föräldrar eller vårdnadshavare att löpa tillsammans med de yngsta deltagarna för att göra loppet till en rolig och trygg upplevelse.

Distansen för det kortaste loppet är 800 meter, vilket gör det lättillgängligt och hanterbart även för våra yngre löpare.

Ja, alla deltagare måste registreras. Anmälan sker enkelt via vår hemsida. Detta hjälper oss att hålla koll på antalet deltagare och säkerställa en säker och organiserad händelse.

Vi rekommenderar att ditt barn bär bekväma kläder som de kan röra sig fritt i, anpassade efter väderförhållanden. Även om löparskor är idealiska, är det viktigaste att skorna är stabila och bekväma för att springa i. Glöm inte att ta med en vattenflaska för om man blir törstig av all löpning.

Vanliga Frågor om Skogåsloppet – 5KM

För att anmäla dig till 5km-loppet, besök vår hemsida skogasloppet.se och fyll i anmälningsformuläret. Registreringen är enkel och tar bara några minuter. Kom ihåg att anmälan är öppen för alla som vill ta sig an utmaningen!

5km-loppet är öppet för löpare av alla åldrar och färdighetsnivåer. Vi uppmuntrar alla från nybörjare till erfarna löpare att delta. Det viktigaste är att du känner dig redo att ta dig an en 5km sträcka.

En god förberedelse är nyckeln till ett framgångsrikt lopp. Vi rekommenderar att du börjar träna regelbundet flera veckor före loppet. Inkludera både längre löprundor och kortare, snabbare pass för att förbättra din uthållighet och hastighet. Se till att äta balanserat och hålla dig välhydrerad dagarna innan loppet. På loppdagen, kom i god tid för att hinna registrera dig och värma upp ordentligt.

5km-loppet startar och slutar i Skogås Centrum. Loppet kickar igång kl. 11.30. Se till att anlända i god tid för att registrera dig och värma upp inför starten.